Alapszakok

Alapszakok

HA egy modern cég sikeres munkatársa szeretnél lenni, aki képes csapatban, egy-egy szakterületen szakértőként vagy vezetőként dolgozni...

HA a szükséges szaktudás mellett közgazdasági, jogi és kommunikációs ismereteidre támaszkodva szakszerű, magabiztos fellépésű szeretnél lenni...

HA át szeretnéd látni a vállalat működésének egészét, a különböző üzleti területek közötti összefüggéseket...

HA egyszerre szeretnél egy csapat egészének az eredményességéhez hozzájárulni, közben a saját karriered is építeni, a többiek megbecsülését, tiszteletét kivívni...

... AKKOR az ELTE tudatosan összeválogatott gazdasági alapszakjaira van szükséged, amelyek az általános szakismeretek mellett a gazdasági élet szinte összes meghatározó területét lefedik, széles mozgásteret és szabad választást kínálva neked.

Legyen saját (tan)terved!

Négy gazdasági alapszak és a speciális műszaki menedzser alapszak közül választhatod ki az indulásnál, hogy mi felel meg leginkább az elképzeléseidnek:

E szakok önmagukban is számos választási lehetőséget kínálnak, ha hozzánk jelentkezel:

  • A projektfeladatoknál szakonként legalább tíz különböző téma közül választhatsz
  • A társadalomtudományi blokkban öt tantárgyból kettőt
  • Az informatikai blokkból háromból egyet
  • Az üzleti jogi speciális tantárgyak közül négyből egyet kell választanod.

A négy gazdasági alapszak első tanévei számos közös részt tartalmaznak, hogy könnyedén válthass szakot, ha jobban megtetszik egy másik.

Válts magyarról angolra!

A nemzetközi gazdálkodás, valamint a pénzügy és számvitel szak minden tantárgyát hallgathatod magyarul és angolul is, tehát a nem magyar anyanyelvűek is választhatják. Te pedig fejlesztheted a szakmai angoltudásodat. A többi szakon is több lehetőség közül válogathatsz: mindegyik gazdasági alapszakon több mint 25 tantárgy esetében dönthetsz az angol és magyar nyelvű képzések között. Ilyen lehetőséget máshol aligha találsz!

Ami kiemel

Gazdasági diplomája sokaknak van. Ezért valami pluszra van szükséged, hogy sikeres munkavállaló lehess. Ehhez nálunk a következő kiemelt képzési fókuszokat kapod: üzleti kommunikáció, üzleti jog, társadalomtudományi rokonterületek és projektfeladatok.

További részletek

Szakjaink a felvi.hu-n az ELTE Gazdálkodástudományi Intézet alatt találhatók meg, míg a:

Műszaki menedzser (Budapest) alapszak az ELTE Informatikai Kar alatt található.


Keresd kiadványainkat személyesen, és lapozz bele magazinunkba elektronikusan!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Elérhetőségeink:
info@gti.elte.hu ; titkarsag@gti.elte.hu
+36 30 243 7119

E tájékoztató csak a fontosabbnak tartott feltételekre terjed ki, végleges és részletes tájékoztatást az Oktatási Hivatal felvi.hu webes felületén, valamint a gti.elte.hu honlapon keresztül adunk. Az ELTE a változtatás jogát fenntartja.