Az egyik legnépszerűbb DJ-vel buliztunk a GTI gólyabálján

2018.11.26.
Az egyik legnépszerűbb DJ-vel buliztunk a GTI gólyabálján
2018. november 22-én este került megrendezésre az ELTE BGGyK, a BTK és a GTI közös gólyabálja a Lágymányosi Campus Gömb aulájában, ahol a hallgatóké volt a főszerep. A rövid megnyitó után a résztvevők megcsodálhatták a klasszikus keringőket és a Bárczisok táncát, amit olyan népszerű előadók fellépései követtek, mint Pixa, PlattenZ, a Parno Graszt vagy a British Mood.

Az esemény nyolc órakor kezdődött. A kapunyitást követően már szállingóztak a bálozni vágyó hallgatók a helyszínre, ahol a jegyváltás után bele is vethették magukat az éjszakába.

Az rendezvény tartalmi része a megnyitóval vette kezdetét, ahol többek között Dr. Margitay Tihamér, a GTI intézetigazgató-helyettese is beszédet mondott. A keringő, amit óriási érdeklődés és figyelem kísért, negyed tízkor startolt, és szinte szűnni nem akaró taps keretében ért véget. A jelenlévők közül sokan dicsérték a klasszikusan koreografált tánc művésziségét és a frakkba, elegáns báli ruhákba bújó fellépők tehetségét. 

Az ezután következő két tánc több modernebb elemet is felvonultató mű volt, így hallhatók voltak napjaink legnagyobb slágerei is. Szinte mondani sem kell, hogy ennek hatására még jobban felhevült az eleve fesztelen és pezsgő alaphangulat, ami a hajnalig tartó bulizásban és szórakozásban csúcsosodott ki.

A táncok végeztével a népszerű DJ és dalszerző, Pixa lépett a színpadra, elhozva magával minden olyan zeneszámot, ami csak egy gólyabáli partihoz kellhet. Az egyórás előadása után az ELTE-n méltán közkedvelt lemezlovas, PlattenZ vette át tőle a stafétabotot a Gömb aulában. Természetesen a – most már – szigorú hagyományokat tartva részünk volt a közös Rumadai-ban és még sok más örökzöldnek mondható slágerben, mint amilyen David Guetta Memories vagy Tiësto BOOM című számai. 

Mindeközben a Harmónia teremben tizenegy órától a Parno Graszt nevű, széles körben elismert roma népzenei együttes teremtette meg a remek hangulatot, majd a sorban őket a 2000-es évek számait visszaidéző British Mood Lithium Night követte. Ez utóbbi főként olyan előadók és együttesek zenéit játszotta, mint amilyen a Linkin Park, a Nirvana vagy a Green Day. 

A rendezvényt a szokásokhoz híven összeölelkezve a „Bájolóval” zártuk. A dal lecsengésével a vibráló fények is alábbhagytak, majd a félhomályba vesztek. Ez a gólyabál valószínűleg minden jelenlévőnek egy egész életen át tartó, meghatározó élménnyé vált, olyanná, amire évek múlva is jó érzéssel gondolunk majd vissza.

Galéria

Galéria

0

/

0

0

/

0