Elérte az ezret az ELTE budapesti gazdálkodási szakjai iránt személyesen érdeklődők száma

2018.02.12.
Elérte az ezret az ELTE budapesti gazdálkodási szakjai iránt személyesen érdeklődők száma
2018 őszétől az ELTE megújított szakszerkezettel, számos oktatási innovációval és kiemelkedő oktatói gárdával várja hallgatóit budapesti gazdasági alap- és mesterszakjain.

Az Educatio Kiállításon több mint kétezren keresték fel standunkat, a gti.elte.hu weboldalnak tavaly ősz óta több mint tizenhatezer látogatója volt, az ELTE GTI Facebook-csoportjának taglétszáma pedig rövidesen eléri az ezerkétszázat. Népszerűek voltak Nyílt napjaink is: a 2018. február 8-i tájékoztatón már az 1000. személyes érdeklődőt köszönthettük az ELTE Trefort-kertben. 

Az alapszakos újítások közül a legnagyobb érdeklődés az angol és magyar nyelvű tanulmányok szabad variálására, a szakok átjárhatóságára, a kiegyensúlyozott tanulmányi terhelés és az ösztöndíjprogram iránt volt. Ezek a gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, valamint a pénzügy és számvitel gazdasági alapszakok mellett a műszaki menedzser budapesti alapszakon is megjelennek már. 

mesterszakoknál az egyedi képzési időbeosztások álltak a fókuszban, amelyek szinte minden hallgatói élethelyzethez illeszthető továbbtanulási lehetőséget kínál. Újdonságot jelent a mesterképzések gyakorlatorientált, projektalapú szakmai koncepciója, valamint az ELTE rendkívül erős oktatói gárdája is. Az innovatív megközelítések a vezetés és szervezés, számvitel, pénzügy és MBA mesterszakokat érintik. 

Ezúton is köszönjük megtisztelő érdeklődésüket!