ELTE gazdasági alapszakok – tájékoztató

ELTE gazdasági alapszakok – tájékoztató
10/28

2020. október 28. 10:00

Budapest V., Rákóczi út 7. Q épület

10/28

2020. október 28. 10:00 -

Budapest V., Rákóczi út 7. Q épület


Az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) 2020. október 28-án (szerdán) 10 órától részletes képzési tájékoztatóra várja az érdeklődő középiskolásokat és akár szüleiket is. A tájékoztatón csak regisztrációval lehet részt venni, maszkot kell viselni, vendégeinket a távolságtartási követelmények betartása mellett fogadjuk.

Az ELTE az utóbbi évek legjobban növekvő, ma már egyik legnagyobb gazdaságtudományi képzőhelye. Mesterképzései az országban a legnagyobbak, mindegyik piacvezető, alapszakjai a felvételi pontszámok és létszámok szerint is a közvetlen élvonalhoz tartoznak.

Az ELTE GTI angol és magyar nyelvek kombinációival futó gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, valamint kereskedelem és marketing szakjaira az idei felvételi eljárásban 400 pont alatt egyetlen hallgató sem kerülhetett be, még önköltséges formában sem.

Az ELTE GTI a kiváló belépő hallgatóit az üzleti életben a munkáltatók által leginkább keresett és legjobban megfizetett munkakörök ellátására készíti fel. A szakok magyar nyelven, de részben angolul, két szak pedig teljes mértékben angolul is végezhető – mindez külön költségek nélkül. Ezen kívül a szakváltás lehetősége, az oktatók szakmai kiválósága, a számonkérések hallgatóbarát felépítése és persze a kiemelkedő hallgatói közösség e képzések népszerűségének fő okai.

Mindezekről október 28-án (szerdán) 10 órától kaphatnak tájékoztatást az ELTE belvárosi kampuszának egyik legszebb épületében, a Rákóczi út 7. szám alatti Q épületben. (Az épület a Múzeum körút és a Rákóczi út felül is megközelíthető.)

A rendezvényen kizárólag regisztrációval lehet részt venni: jelentkezni az e link alatt elérhető űrlap kitöltésével lehet. Aki nem tud részt venni az eseményen, de szívesen venné kézhez a GTI életét, képzéseit részletesen bemutató nyomtatott kiadványunkat, a 84 oldalas BE magazin 2021-es számát, neve és címe megadásával itt kérheti, hogy azt részére Intézetünk költségén, postai úton elküldjük. Személyes adatait a vonatkozó jogszabályok és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Adatvédelmi, adatbiztonsági és adatkezelési szabályzata alapján kezeljük – ennek részleteiről, az Önt megillető jogokról itt talál tájékoztatást.