ELTE keresztféléves gazdasági mesterszakok – tájékoztató

ELTE keresztféléves gazdasági mesterszakok – tájékoztató
10/29

2020. október 29. 17:00

Budapest V., Rákóczi út 7. Q épület

10/29

2020. október 29. 17:00 -

Budapest V., Rákóczi út 7. Q épület


Az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) 2020. október 29-én (csütörtökön) 17 órától képzési tájékoztatóra várja az érdeklődőket. A tájékoztatón csak regisztrációval lehet részt venni, maszkot kell viselni, vendégeinket a távolságtartási követelmények betartása mellett fogadjuk.

Az ELTE az utóbbi évek legjobban növekvő, ma már az ország legnagyobb mesterképző helye. A 2020-as felvételi létszámok alapján mind a hat mesterképzése piacvezető: MBA (Master of Business Administration) (önköltséges, levelező), marketing (állami ösztöndíjas és önköltséges, nappali és levelező), nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (állami ösztöndíjas és önköltséges, nappali és levelező), pénzügy (állami ösztöndíjas és önköltséges, nappali és levelező), számvitel (állami ösztöndíjas és önköltséges, nappali és levelező), vezetés és szervezés (állami ösztöndíjas és önköltséges, nappali és levelező).

Miért e mesterképzések ilyen kiugró népszerűsége? Minden bizonnyal az oktatók szakmai kiválósága, a hallgatóbarát időbeosztás, a gyakorlatorientáltság, az előadások videórendszeren keresztüli hozzáférhetősége, és természetesen az ELTE hírneve, a hallgatóság kiválósága és a gyönyörű belvárosi kampuszépület is.

Mindezekről október 29-én (csütörtökön) 17 órától kaphatnak tájékoztatást az ELTE belvárosi kampuszának egyik legszebb épületében, a Rákóczi út 7. szám alatti Q épületben. (Az épület a Múzeum körút és a Rákóczi út felül is megközelíthető.)

A rendezvényen kizárólag regisztrációval lehet részt venni: jelentkezni az e link alatt elérhető űrlap kitöltésével lehet. Aki nem tud részt venni az eseményen, de szívesen venné kézhez a GTI életét, képzéseit részletesen bemutató nyomtatott kiadványunkat, a 84 oldalas BE magazin 2021-es számát, neve és címe megadásával itt kérheti, hogy azt részére Intézetünk költségén, postai úton elküldjük. Személyes adatait a vonatkozó jogszabályok és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Adatvédelmi, adatbiztonsági és adatkezelési szabályzata alapján kezeljük – ennek részleteiről, az Önt megillető jogokról itt talál tájékoztatást.