Hogy lehet még bejutni az ELTE MBA őszi évfolyamára?

2018.07.15.
Hogy lehet még bejutni az ELTE MBA őszi évfolyamára?
Az ELTE az üzleti mesterszakjainak 2018-as évfolyamaira rekordszámú jelentkezés érkezett: példa nélküli, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire erős pozíciót érjen el egy intézmény. A felvételi első kör zárása utáni rövid pótjelentkezési időszak leginkább az MBA-nél szokott intenzív lenni. Milyen lehetőség van még bejutni az ELTE MBA-re?

Várhatóan 2018. augusztus 6-ig lehet majd még jelentkezni – mondta Dr. Andor György, aki több mint 20 évig igazgatta a BME MBA képzését, majd tavaly, többekkel együtt az ELTE-hez igazolt. Az ELTE MBA felvételi augusztus 16-án lesz, a felvételi döntés augusztus 27-ig születik meg. Ilyenkor már csak egy szak jelölhető meg, és jelentkezni kizárólag az e-felvételi rendszerében, a felvi.hu-n keresztül lehet. 

Miért ilyen népszerű az ELTE MBA-je? – kérdeztük még Andor Györgyöt. Az első helyeken az ELTE-diploma rangját, valamint a kiemelkedő, éppen az MBA-hallgatók szerint magasra értékelt oktatói gárdát említeném. A képzés magyar nyelvű, vonzó az igen korszerű tanterve és a speciális időbeosztása is, ami alapvetően a szombati napra épül. Számos innovatív képzési szolgáltatási elemünk ugyancsak szintén sokak számára vonzónak bizonyult.