Mesterszakos nyílt nap időpontváltozás

2018.01.10.
Mesterszakos nyílt nap időpontváltozás
Tisztelt Érdeklődő!
Elnézését kérjük, de az ELTE GTI 2018. január 11-i mesterképzési tájékoztatóját a sorozatos megbetegedések miatt kénytelenek voltunk január 18-án 17 órára áthelyezni, amelyen természetesen szeretettel várjuk.

Addig is tájékoztatjuk, hogy véglegessé vált az ELTE GTI 2018-as mesterképzési rendszere, szakjaink feltöltés alatt állnak a felvi.hu-ra, jelentkezni január 31-től lehet majd rájuk!

Vezetés és szervezés mesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Vállalati szervezés és vezetés, Folyamatmenedzsment, Humánmenedzsment, Vezetés- és szervezetpszichológia, Marketingkutatás és -kommunikáció. Részletes információk.

Pénzügy mesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Befeketéselemző, Multinacionális vállalatok pénzügyei, Pénzügy-matematika. Részletes információk.

Számvitel mesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat, Számvitel és kontrolling. Részletes információk.

MBA mesterszak; 2018. szeptembertől; részidős munkarend; önköltséges forma; specializációk: Pénzügy; Menedzsment; Marketing. Részletes információk.

Marketing mesterszak; várhatóan 2019. februártól, nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Marketingkommunikáció, Marketingkutatás. Részletes információkFigyelem: már 2018 szeptemberétől elérhető a vezetés és szervezés mesterszak Marketingkutatás és -kommunikáció specializációval, illetve az MBA mesterszak Marketing specializációval.

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak; várhatóan 2019. februártól, nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Nemzetközi pénzügyek, Külgazdasági kapcsolatok. Részletes információk.

Üdvözlettel:

ELTE GTI

Telefon: +36 30 243 7119
E-mail: info@gti.elte.hu