Ösztöndíjprogram
Képzésed költségeit a féléves önköltségi díjak és az ezt csökkentő ösztöndíjak együttesen határozzák meg. Amennyiben állami ösztöndíjas vagy, nem kell önköltségi díjat fizetned. Amennyiben önköltséges képzésen tanulsz, költségeidet jelentősen csökkenthetik az ELTE First Class és az ELTE Business Class ösztöndíjak.

Állami ösztöndíjas helyek

alapszakok

Az aktuális központi állami ponthatárok szerint automatikusan bekerülhetsz.

mesterszakok 

Ide az intézményünkben elérhető állami ösztöndíjas helyeink száma szerint kerülhetsz be, ez évről évre változik. Jó hír, hogy 2019-ben az ELTE vezetés és szervezés, pénzügy, valamint számvitel mesterszakjaira mintegy 500-an jutottak be állami ösztöndíjjal. 

ÖNKÖLTSÉGI DÍJAK AZ ELTE-N

ALAPSZAKOK 

  • Nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing alapszakok (a 2020-ban beiratkozó számára): 320 ezer Ft/félév.
  • Az angol nyelvű oktatásért nem kell külön fizetni!

MESTERSZAKOK

  • Vezetés és szervezés, pénzügy, számvitel, marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakok: 350 ezer Ft/félév.
  • MBA (Master of Business Administration) mesterszak: 400 ezer Ft/félév.
E tájékoztató csak a fontosabbnak tartott feltételekre terjed ki, végleges és részletes tájékoztatást az Oktatási Hivatal felvi.hu webes felületén, valamint a gti.elte.hu honlapon keresztül adunk. Az ELTE a változtatás jogát fenntartja.