Gazdasági sikerszakok az ELTE-n – részletek a január 28-ai nyílt napon

Gazdasági sikerszakok az ELTE-n – részletek a január 28-ai nyílt napon
Magyarországon 30 felsőoktatási intézmény kínál gazdasági képzéseket. Milyen szakok vannak? Miben más az ELTE, miért választják ilyen sokan? Mik a bejutás feltételei, esélyei?

hazai felsőoktatási rangsorok tanúsága szerint az ELTE ma Magyarország első egyeteme, az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) pedig hazánk leggyorsabban fejlődő, úgy az alap-, mint mesterképzésben a legjobbak közé tartozó gazdasági képzőhelye. 2019-ben az itt tanulók száma az előző évhez képest megkétszereződött: a GTI gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel alapszakjai az országos élvonalat képviselik, vezetés és szervezés, pénzügy, számvitel és MBA mesterképzései pedig országosan is a legnépszerűbbek lettek. 2020-ban a mesterképzések palettája tovább bővül: már marketing és nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakok is indulnak. 

Miért választják ennyien, miben nyújt többet, mást az ELTE GTI, mint a többi? Mik a bejutási lehetőségek, mi az optimális módja a bekerüléséhez szükséges a pontszámok összegyűjtésének? Megtudhatod, ha fellapozod intézeti magazinunk legújabb számát, körül nézel weboldalunkon, vagy részt veszel január 28-án megrendezésre kerülő nyílt napunkon!

Vendégeinket már 8.00 órától várjuk, az első képzési- és szaktájékoztatóra 8.30 és 10.00 óra között kerül sor, amelyet a később érkezőknek délután megismétlünk. A tájékoztatókat mintaelőadások követik, ahol 15-15 perces kiselőadások keretében a GTI oktatóival és tárgyaival ismerkedhetnek majd meg az érdeklődők – választhatóan magyar és angol nyelveken. A programba bármikor bekapcsolódhatsz, mindig találsz majd téged érdeklő bemutatót vagy előadást.

2020. január 28-án 8.00–15.30 óra között előzetes jelentkezés nélkül is szeretettel várunk az ELTE GTI új, Rákóczi út 7. szám alatti új kampuszán, ám ha most regisztrálsz nyílt napunkra, jobb helyet, plusz információs csomagot és külön eligazítást is kapsz majd a helyszínen. Kérésedre a részvételről iskolád számára igazolást állítunk ki.